Hvilket udstyr har en målmand brug for?

Fodbold målmand udstyr

Som målmand i fodbold er der noget udstyr, du har brug for. Noget af det, skal du bruge for at kunne agere som målmand, andet kan være en god idé at anskaffe sig, så du fx har de bedste forudsætninger for at kunne træne så godt som muligt som målmand.

Der er ikke mange, der vælger at blive målmand i fodbold, så hvis du har valgt at være ham eller hende, der indtager den position på holdet, er der ingen tvivl om, at det nok skal komme til at gå dig godt som keeper på jeres fodboldhold.

Et par gode målmandshandsker

Det første, og måske mest nødvendige, når du gerne vil være målmand, er at finde dig et par solide og gode målmandshandsker. Her kan det være en rigtig god idé at prøve dem først, eller i det mindste at bestille dem fra en webshop, hvor du har mulighed for at refundere dit køb, i fald de ikke passer.

Dine målmandshandsker skal jo gerne sidde rigtig godt på dine hænder, og det nytter ikke noget, hvis de bare er en tand for store eller for små. De skal sidde som limet på dine hænder, når du tager dem på.

Målmandstøj

Når du skal til kamp, er der jo som regel et sæt målmandstøj i tasken, så her skal du ikke tænke på så meget. Men når du skal til træning, kan det være en god idé at finde dig et sæt målmandstøj, som du selv kan bruge, når du træner.

Det er helt op til dig selv, hvilken type tøj du vil træne i. Nogle målmænd vælger at stå i en langærmet trøje, andre i en kortærmet. Nogle har lange bukser på, andre har shorts. Så her skal du lige finde ud af, hvad du har det bedst i.

Andet udstyr du kan købe

Der er også en række andet udstyr, du kan købe, hvis du har brug for det. Nogle målmænd spiller fx med hjelm på for at beskytte hovedet i tilfælde af sammenstød med andre spillere eller målstolperne.

Det kan også være en god ide at købe en taske til dine målmandshandsker. Og så kan det også være smart at have ting som sportstape, et håndklæde og lignende med dig nede i målet, når du skal træne eller spille kamp, så du har mulighed for fx at tørre dine handsker af undervejs.

«
»

Skriv et svar